OM MY ANGRY SOCKS

VAD HÄNDE EFTER ATT IDEEN OM MY ANGRY SOCKS FÖDDES I BÖRJAN PÅ 2021?

 

MARS 2021

EFTER MIN SEPARATION BEHÖVDE JAG FÖRST EN TID FÖR ATT LANDA OCH SKAPA STRUKTUR I LIVET UNDER NÅGRA MÅNADER. MEN I BAKHUVUDET BÖRJADE EN VISION OCH IDE ATT TA FORM ORDENTLIGT. UNDER KVÄLLARNA NÄR JAG GICK OCH LA MIG FÖR ATT SOVA TÄNKTE JAG PÅ OLIKA UPPLÄGG, DESIGN OCH VILKA ARGA BUDSKAP JAG VILLE FÖRMEDLA. DET HJÄLPTE MIG GENOM VARDAGEN OCH JAG BÖRJADE BETRAKTA DETTA PROJEKT SOM MIN NYA HOBBY SOM GAV MASSOR AV ENERGI.

 

SOMMAREN 2021

DET BLEV EN FORM AV MENTAL REHABILITERING ATT FOKUSERA PÅ MY ANGRY SOCKS OCH JAG BÖRJADE PÅ ALLVAR ATT LANDA I ATT DETTA SKA BLI VERKLIGHET. JAG GOOGLADE, LETADE OCH UNDERSÖKTE UNDER NÅGRA MÅNADER OM DET FANNS NÅGOT LIKNANDE MEN HITTADE INTE NÅGOT SOM LIKNADE DEN IDÉ SOM FANNS I MITT HUVUD.

 

HÖSTEN 2021

FÖR ATT KUNNA GÖRA VERKLIGHET AV DET SOM FANNS INUTI MITT HUVUD BEHÖVDE JAG ETT STARTKAPITAL, STARTA ETT FÖRETAG, SÖKA VARUMÄRKESSKYDD, TA FRAM EN KOLLEKTION, BYGGA WEBSHOP, HITTA LEVERANTÖR, DESIGNA LOGGA, HITTA EN REDOVISNINGSFIRMA MED MERA.

 

JAG INSÅG GANSKA SNART ATT DETTA SKULLE BLI EN RIKTIGT SPÄNNANDE UTMANING. EFTER MITT ORDINARIE ARBETE OCH NÄR BARNEN SOMNAT FÖR KVÄLLEN ÄGNADES I PRINCIP ALL LEDIG TID ÅT DETTA PROJEKT.
VISST, IBLAND SÄNKTE JAG EN OCH ANNAN ÖL PÅ KROGEN OCKSÅ, DET SKA JAG INTE SÄGA NÅGOT OM. MAN ÄR JU INTE MER ÄN MÄNNISKA.

 

VINTERN 2021

DET ÄR MÅNGA DELAR SOM SKULLE KOMMA PÅ PLATS. JAG HADE EN LÅNG LISTA SOM BEHÖVDE BETAS AV INNAN JAG KUNDE TA NÄSTA STEG. VID DENNA TIDPUNKT HADE JAG INTE NÄMNT DET FÖR NÅGON ANNAN. DET VAR OCH ÄR MIN HEMLIGHET OCH JAG ÄR NOGA MED ATT HÅLLA ISÄR PROJEKTET OCH MITT VANLIGA JOBB.

 

DECEMBER 2021

JAG PRATADE MED MIN BANK, SÄKRADE FINANSIERING OCH BESTÄMDE MIG FÖR ATT AKTIVT TA NÄSTA STEG. JAG KÖPTE OCKSÅ RÄTTIGHETEN TILL WWW.MYUNHAPPYSOCKS.SE/COM FÖR ATT MÖJLIGGÖRA NÄSTA STEG.

 

JANUARI 2022

JAG STARTADE ETT AKTIEBOLAG OCH BÖRJADE ATT ARBETA MED ATT VARUMÄRKESSKYDDA MY UNHAPPY SOCKS. VARUMÄRKESPROCESSEN BERÄKNADES TA 4-5 VECKOR. UNDER TIDEN TOG JAG KONTAKT MED EN STOR STRUMPLEVERANTÖR SOM PRODUCERAR BRA KVALITETSSTRUMPOR TILL MÅNGA STÖRRE KÄNDA MÄRKEN I NORDEN. JAG TOG FRAM 50-60 OLIKA ARGA BUDSKAP NEDTECKNADE PÅ EN LISTA. EFTER NÅGRA VECKOR HADE JAG VALT UT 8 STYCKEN AV DEM ATT BÖRJA MED.

JAG FICK FÖRETAGET GODKÄNT OCH REGISTRERADE BOLAGSUPPGIFTERNA HOS SKATTEVERKET.

 

FEBRUARI 2022

JAG FICK EFTER NÅGRA VECKOR AVSLAG FRÅN PATENT OCH REGISTRERINGSVERKET PÅ MIN ANSÖKAN OM ATT VARUMÄRKESSKYDDA MY UNHAPPY SOCKS. DET LÅG FÖR NÄRA ETT ANNAT VARUMÄRKE. TILL EN BÖRJAN VAR JAG GANSKA KNÄCKT OCH TÄNKTE ATT NU LÄGGER JAG NED PROJEKTET.


INOM MIG BÖRJADE DOCK ETT ANNAT NAMN TA FORM. ETT NAMN SOM KÄNDES ÄNNU MER RÄTT OCH NÅGOT SOM VAR ÄNNU MER MITT EGET.

 

MY ANGRY SOCKS BÖRJADE TA FORM PÅ ALLVAR. JAG SKICKADE IN EN NY ANSÖKAN TILL PATENT OCH REGISTERINGSVERKET. JAG KÖPTE OCH REGISTERADE OCKSÅ DOMÄNNAMNET MYANGRYSOCKS.COM/SE

JAG HADE FÅTT DE FÖRSTA STRUMPPROVERNA FRÅN MIN LEVERANTÖR OCH UTVÄRDERADE DEM. VI KOM ÖVERENS OM NÅGRA JUSTERINGAR. PÅ KVÄLLARNA OCH HELGERNA HADE JAG BÖRJAT KODA OCH BYGGA UPP EN GRUND TILL WEBSHOPP. MED HJÄLP AV YOUTUBE OCH ATT TESTA SIG FRAM SÅ BÖRJADE SHOPPEN FÅ EN BRA GRUND ATT STÅ PÅ.

 

JAG FICK I SLUTET PÅ MARS ETT NYTT BESLUT AV PATENT OCH REGISTERINGSVERKET. DE AVSLOG RÄTTEN TILL ATT VARUMÄRKESSKYDDA MY ANGRY SOCKS. DETTA TROTS ATT JAG KOLLAT UPP OM DET VAR LEDIGT VILKET JAG FÅTT ETT JA PÅ AV MYNDIGHETEN.

 

DET VISADE SIG ATT DET LÅG ETT 11 ÅR GAMMALT VARUMÄRKESSKYDD SOM VAR GJORT I DEN EUROPEISKA MOTSVARIGHETEN TILL SVERIGES PATENT OCH REGISTERINGSVERK. DET GÖR ATT DEN SVENSKA MYNDIGHETEN INTE KAN GODKÄNNA MIN ANSÖKAN. JAG VAR NERE FÖR RÄKNING I NÅGRA TIMMAR. SAMTIDIGT KÄNDES DET SOM ATT DET VAR NÅGOT SOM INTE STÄMDE.

 

MIN KÄNSLA VISADE SIG STÄMMA. ETT VARUMÄRKESSKYDD LÖPER UT EFTER 10 ÅR OM DU INTE VÄLJER ATT FÖRNYA DET.

 

MY ANGRY SOCKS HADE LÖPT UT OCH INTE FÖRNYATS, MEN DEN EUROPEISKA MYNDIGHETEN HADE INTE GJORT SITT JOBB OCH PLOCKAT BORT SKYDDET I SYSTEMET.

 

JAG RINGDE DÄRFÖR NED TILL EU:S KONTOR I SPANIEN OCH UPPLYSTE DEM OM DETTA. ETT DYGN SENARE VAR SPÄRREN BORTA. NAMNET MY ANGRY SOCKS VAR LEDIGT IGEN. NU RINGDE JAG MIN KONTAKT PÅ SVENSKA PATENT OCH REGISTERINGSVERKET FÖR ATT MEDDELA DETTA. DE SAMTALET LEDDE TILL ATT JAG SKICKADE IN EN BEGÄRAN OM OMPRÖVNING.

 

MARS 2022

DEN 2 MARS FICK JAG ETT NYTT BESLUT. NU ÄGER JAG RÄTTEN TILL MY ANGRY SOCKS UNDER DE KOMMANDE 10 ÅREN. JAG BLEV FYLLD AV POSITIV ENERGI IGEN OCH ARBETET MED HEMSIDAN TOG NY FART.

UNDER MARS MÅNAD JOBBADE JAG MED HEMSIDAN SAMT PRISFÖRHANDLADE MED MIN LEVERANTÖR. SKAPADE EN LOGGA OCH SLOGAN. MIN SLOGAN LANDADE I ”JUST SAY IT”.

 

JAG FICK DE ÅTTA FÖRSTA FYSISKA EXEMPLAREN AV STRUMPORNA TILL MIG OCH JAG KUNDE PÅ ALLVAR TESTA KVALITETEN PÅ DEM. JAG BLEV GRYMT NÖJD MED KVALITETEN MEN INTE RIKTIGT NÖJD MED MIN EGEN DESIGN.

JAG GJORDE FLERTALET JUSTERINGAR PÅ STRUMPORNA OCH BEHÖVDE NU VÄNTA 2-3 VECKOR INNAN JAG SKULLE FÅ NYA PROVER. JAG JOBBADE VIDARE MED HEMSIDAN UNDER TIDEN.

 

JAG SLÖT ETT AVTAL MED EN EKONOMIFIRMA I SYFTE ATT FÅ HJÄLP MED BOKFÖRINGEN.